Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur om uw auto optimaal te kunnen onderhouden en repareren.

Middels onze snap-on diagnose apparatuur kunnen wij alle auto's volledig uitlezen, diagnostiseren en programmeren.

Vraag naar de mogelijkheden voor aankoop en verkoop van uw (toekomstige) auto.

Onze gediplomeerde monteurs beschikken over veel ervaring, de juiste opleidingen en zijn allen APK keurmeester.

Heeft u vragen over uw huidige of toekomstige auto? U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Welkom bij Autoservice D&d

 

Autoservice D&d is een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage waar u terecht kunt voor alle voorkomende service-, onderhoud-, en schadewerkzaamheden en APK. Vanuit de goed uitgeruste en overzichtelijke werkplaats aan de Kampenringweg in Gouda zijn wij in staat om alle personenauto’s en lichte bedrijfswagens te onderhouden.

Snap-on

De meest geavanceerde uitleesapparatuur van Snap-on zorgt ervoor dat alle protocollen van de modernste auto’s kunnen worden uitgelezen. Onderhoud vindt plaats volgens voorschrift van de fabrikant en er wordt gewerkt met originele onderdelen, zo wordt de fabrieksgarantie behouden.

Onderhoud & APK

Onze monteurs beschikken over veel ervaring en zijn allen 1e monteur en APK keurmeester. Ook voor Oldtimers zijn wij voor u de aangewezen partner.
De hoogst mogelijke service is standaard voor autoservice D&d en gezien de ervaring in schade expertise, kunnen autoschades van A tot Z voor u geregeld worden.
Dit alles voor een zeer concurrerend uurtarief en we hanteren scherpe prijzen voor banden, accu’s, uitlaten en trekhaken.

Nieuwe auto?

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Ook dan is Autoservice D&d hét adres waar u moet zijn. Voor occasions, nieuwe auto’s, bestelwagens en ook zoekopdrachtenkunt u bij onze afdeling Verkoop terecht.

Historie

Autoservice D&d is in 2001 opgericht door Arie Zwijnenburg en Erwin Rozendaal. D&d staat voor “de Dikke en de Dunne”. Vanaf de oprichting werd een pand aan de Tielweg gebruikt maar in 2006 verhuisde Autoservice D&d naar de Kampenringweg 15 in Gouda naar onze nieuwe moderne werkplaats.

Betrouwbaar, goede service, komen afspraken na, snel, meedenkend ,kortom fijn om zaken mee te doen!

Na het lezen van diverse positieve referenties een afspraak gemaakt voor het bezichtigen van mooie jonge Toyota Auris Hybride station. Prima ontvangen en na een heerlijke kop koffie, duidelijke uitleg en proefrit besloten om de wagen aan te kopen. Ik kan niets anders zeggen, een prettige verkoop ervaring en een top service! Zeker de moeite waard om hier eens te gaan kijken of er ook voor u een auto naar wens is.

Auto is hier al jaren in onderhoud en ik ben dik tevreden. Vakkundig, klantvriendelijk en snel. Afgelopen maand was de auto op en hebben we een nieuwe gekocht. Ook dat was weer super. Goede prijs, goede service!

  • Onderhoud
  • APK Keuring
  • Diagnose
  • Inkoop van auto’s
  • Verkoop van auto’s
  • Schade herstel


Voorkom hoge reparatiekosten met een Autotrust Garantie.

Bent u zojuist trotse eigenaar geworden van een occasion en bijbehorende Autotrust Garantie? Met de occasiongaranties van Autotrust weet u zeker dat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Een Autotrust Garantie biedt extra zekerheid. Gebaseerd op de kilometerstand bij aflevering van uw auto en de leeftijd van uw auto is een passende garantiedekking voor uw auto afgesloten. Dit varieert van onze degelijke basisdekking ‘Autotrust Standaard’ tot de meest uitgebreide garantiedekking ‘Autotrust Exclusief’’. Één ding is zeker, met een Autotrust Garantie zijn onverwachte reparatiekosten vanaf nu verleden tijd.

Ons bedrijf is lid van BOVAG,   waardoor u zeker bent van uitstekende service. 

Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.

 

 

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 7:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak geopend.
Zondag gesloten.

Adres

Kampenringweg 15
2803 PE Gouda